Böcker

The making of Fantastic Mr. Fox

September 4, 2016

TheMakingOfFantasticMrFox-emmahakansson.seTheMakingOfFantasticMrFox2-emmahakansson.se TheMakingOfFantasticMrFox3-emmahakansson.se TheMakingOfFantasticMrFox4-emmahakansson.seTheMakingOfFantasticMrFox5-emmahakansson.seFör någon vecka sedan tipsade jag om The making of Fantastic Mr. Fox av Michael Specter, som visar hur Wes Andersons film Fantastic Mr. Fox blev till. Jag ville bara visa lite mer av boken! Filmen är alltså gjord med hjälp av dockor och stopmotionteknik. Boken innehåller fotografier på Roald Dahls skrivarstuga, manusanteckningar, intervjuer med bland annat Wes Anderson och Jason Schwartzman, tidiga teckningar på djur och den omdiskuterade formen på deras byxor, småskalig rekvisita, räviga färgskalor och bilder från inspelningarna… Det är en väldigt rolig bokbläddring!

No Comments

Leave a Reply