Böcker

Kalle och Elsa rymmer

September 5, 2016

Kalle&ElsaRymmer-emmahakansson.se Kalle&ElsaRymmer2-emmahakansson.se Kalle&ElsaRymmer3-emmahakansson.se

Här är en ny bilderbok: Kalle och Elsa rymmer av Jenny Westin Verona och Jesús Verona! Berättelsen är ganska klassisk: bästisarna Kalle och Elsa har tråkigt och bestämmer sig för att packa ner kakor och svärd och rymma ut i trädgården. Där finns djungeln med farliga krokodiler och vargar och där är det lätt att tappa bort varandra…

Jag tycker att illustrationerna är så ruggigt fina! Fantasifulla, stora, härligt färglagda med tusen små detaljer både i hemmet och i naturen. Och det är Kalle som har rosa stövlar och blir rädd och lägger upp matsäcken fint och Elsa som är bra på att bygga och klättra högt i träd. En fin debut, helt enkelt!

No Comments

Leave a Reply