Böcker, Teckningar

Höstnytt, eller något att längta efter

July 13, 2014

4 Comments

 • Reply Sofie July 14, 2014 at 08:02

  Åh, Emma, jag ska på husbilsemester i nästa vecka och behöver boktips! Har du nån favoritbok du skulle kunna rekommendera (gärna så att den också går att köpa i bokhandel!)?

  • Reply Emma July 14, 2014 at 11:24

   Såklart jag kan tipsa. Är lite osäker på vilka som finns i bokhandeln så jag radar bara upp så får du kika: Tove Jansson – Sommarboken. Sara Stridsberg – Drömfakulteten. Claire Castillion – Ingen kan hindra ett litet hjärta från att älska. Silvia Avallone – Stål. Lena Andersson – Egenmäktigt förfarande. Tove Jansson – Pappan och havet. Hjalmar Söderberg – Doktor Glas eller Den allvarsamma leken. Carol Rifka Brunt – Låt vargarna komma. Melina Marchetta – Jellicoe road. Tomas Bannerhed – Korparna. Så är ju böckerna i CIRKELN hemskt spännande! Å, berätta gärna vad du läst under sommaren sen, och ha det så fint på semestern! <3

 • Reply Sofie August 15, 2014 at 16:21

  Usch, vad tråkig jag är Emma! Min fråga till dig föll ur minnet mitt och jag glömde kika in här innan jag åkte. Så typiskt mig. Däremot ska jag beställa lite böcker till veckan, och ska se till att några av dessa hamnar i korgen! 🙂 Gulligt av dig att tipsa, även om jag är allt för glömsk!

  • Reply Emma August 24, 2014 at 08:05

   Ingen fara du! 🙂

  Leave a Reply