Uncategorized

Åska och glass

June 2, 2013


Packar ned första lundåret i flyttkartonger, lämnar tillbaka biblioteksböcker och äter glass på balkongen bakom hällregn och åska.

5 Comments

 • Reply Name June 3, 2013 at 04:10

  Ser mysigt ut! Hade gärna varit där och grattat dig! Kram Mams

 • Reply marie June 21, 2013 at 06:33

  fint emma! första bilden får mig att tänka på filmer som virgin suicide & dogtooth. flyttas det igen, tillbaks?

  • Reply Emma June 23, 2013 at 16:48

   Fint! Japp, nu blir det Linköping under sommaren och sedan tillbaka till Lund för sista året i skolan (?). Hur är London? Är du i Stockholm något i sommar? Kram

 • Reply m. June 25, 2013 at 10:49

  london & jag har nog inte helt hittat varandra än. lite för stort, lite för mycket folk. trivs rätt bra i utkanterna; i norra där jag bo och har min trädgård, i sydvästra där jag jobbar i den något större 1600-tals trädgården. saknar sjöarna i sverige. att kunna bada varma dagar. naturen är lite långt bort här. kommer på kort besök till sthlm i juli. hoppas böåbären har börjat mogna då! hur trivs du i lund då? kram

  • Reply Emma June 25, 2013 at 20:02

   Å, förstår att det kan vara svårt att som tämja stora städer, bo in sig. Att det kan ta tid. Att arbeta i en 1600-årsträdgård låter ju rätt fantastiskt! 🙂 Lund är fint, man kan cykla överallt och det finns fina parker och är nära till Malmö när man vill ha hav, titta på marsvin som springer i Folkets Park eller dricka öl. Halvtid nu, första året har gått så väldigt fort. Kram!

  Leave a Reply