Platser, Uncategorized

Wanås skulpturpark

May 25, 2013


Igår for vi till Wanås skulpturpark för att titta på konst och äta matsäck i solen. Så fint, knäna krusades gång på gång! Det var stora getingar, Yoko Onos önsketräd, Love-in-the-afternoon-gungor, Ann Hamiltons femvåningsutställning med gnolande ljudhissar och snurrande dansgolv, Jeppe Heins cirkusbur i mitten av hela parken, färgglada tetrisbrickor, Malin Holmbergs gula naturrum, konstrop efter mammor i skogen, konsthallen med workshoptema där man kan gestalta lycka med färg och pinnord och så naturen, runt om och överallt. <3

4 Comments

 • Reply Linnéa May 26, 2013 at 14:02

  vad fina foton du tagit!

 • Reply Jesper May 26, 2013 at 20:43

  Instämmer med föregående! Jag tog en del bilder själv men överlag var vädret tyvärr lite för fint för mina tri-x-rullar.

 • Reply sofia May 28, 2013 at 18:19

  åhå så fina bilder. var ju där förra året! älskar de färglada tetrisklossarna!

 • Reply Malin Aurora May 28, 2013 at 21:02

  Åh så fint!

 • Leave a Reply