DIY, Film & TV

Vidare: film, pappersdiamanter och tårtstubbar

April 24, 2013


Viker lite knöggliga pappersdiamanter efter dessa anvisningar, målar i aqua. Och: rulltårta och En kärlekshistoria när Kino firar 77 år, nytt bo till sommarhöstovidare och volontärarbete på Litteralund. Tittar på Spung och Stand by me tills hjärtat ömmar. Så skriver jag ut meterhöga teckningar att fästa på plåtskåp i skolkorridorer och utflyktslängtar. Litet så. (PS Tipsa gärna på bra utflyktsmål i Skåne! Som museer, natur, fik till exempel.)


(Litteraturlund har ett mycket fint typsnitt. Här ett katt-n på E&Gs tröjor.)

3 Comments

  • Reply Linnéa April 24, 2013 at 20:01

    Utflykts mål i Skåne är ju verkligen min grej. Jag tror att du skulle tycka om till exempel fredriksdals trädgårdar i helsingborg, museet i landskrona och röstånga mölla skafferi i eslöv. Och wanås förstås, men det öppnar 19 maj. Om du vill cykelutflykta kan jag rekommendera till exempel tirups örtagård.

  • Reply Emma April 24, 2013 at 20:44

    Å, men toppen! Tack så mycket. 🙂

  • Reply em. April 25, 2013 at 07:55

    Sofieros slottsträdgård och jajaja Wanås konstpark!! Ystad är väldigt fint med gamla byggnader och ligger precis vid havet. Kortkorta resmål kan ju inkludera exempelvis en lat stranddag i Västra Hamnen och att bara njuta av ett folktomt Lund, förstås.

  • Leave a Reply