Film & TV, Teckningar

Föreläsnings- kludd

January 21, 2013


Och ett filmtips via Emelie: The Brothers Bloom. Fin om otroliga lurendrejerier och resor världen över. Och om ett allra sista lur, som kompliceras av att brödernas uttänkta offer är en förtjusande och äventyrslysten “epileptisk fotograf”.

Filmen börjar (via en berättarröst): “As far as con man stories go, I think I’ve heard them all. Of grifters, ropers, faro-fixers; tails drawn long and tall. But if one bears a bookmark in the confidence man’s tome, it would be that of Penelope, and of the brothers Bloom.”

2 Comments

 • Reply Mams January 21, 2013 at 20:55

  Älskar dina djur, fantastisk bild men jag undrar vad du hörde av föreläsningen?
  Tackar för filmtipset ska genast kolla upp, låter som lite i stil med Big Fish?! Kram Mams

  • Reply Emma January 21, 2013 at 21:04

   Tack! Som tur är hör jag oftast mer av föreläsningarna när jag ritar. Det är till och med vetenskapligt bevisat att det är lättare att koncentrera sig om man kluddrar samtidigt. Ja, Brothers Bloom är knäpp på samma sätt som Big fish, så du skulle nog tycka om den! 🙂

  Leave a Reply