Film & TV

Bladkoriander och Wonder Woman

January 26, 2013


Beställer hem ekofröer, färgkodar krukorna och hoppas att något vill gro. En annan dag möter jag upp fina Linnea och tittar på Wonder woman! The untold story of american superheroines. Den var intressant och handlar om utvecklingen av Wonderwoman och andra superhjältinnor och hur de oftast sexualiseras, försvagas eller är självuppoffrande och hur viktigt det är för unga att ha starka förebilder. Så lånar jag Eric M Nilssons dokumentärsamling från biblioteket och ser hur han pusslar ihop en container, Ernst-Hugo Järegård, lite skräp och Stig Larsson till ett mysterium i filmen Anonym. (Hittar ingen bra länk men Här kan man till exempel lyssna på Peter Moréns låt om regissören.)

1 Comment

  • Reply Malin Aurora February 5, 2013 at 23:41

    Åhh vad mysigt!

  • Leave a Reply